Ubytování ve městě Beuda

Město Beuda se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beuda nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beuda

Can Homs
Can Homs

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Can Homs se nachází v Beudě a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu a terasu. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a kávovarem. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na bazén. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Can Homs stojí 27 km od Dalího muzea a 36 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 49 km.

El Castell de Segueró
El Castell de Segueró

9,7 / 10 (4 hodnocení)

El Castell de Segueró se nachází v Beudě, 26 km od Dalího muzea a 40 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 41 km od vlakového nádraží Girona a 25 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 54 km.

La Casanova de Beuda
La Casanova de Beuda

9,4 / 10 (26 hodnocení)

La Casanova de Beuda se nachází 40 km od Girony v regionu Garrotxa v severním Katalánsku. Tento venkovský dům nabízí z prostorné zahrady s grilem krásný výhled na hory. Dům má 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, jednu dvoulůžkovou ložnici s oddělenými postelemi a jednu třílůžkovou ložnici. Všechny pokoje mají výhled do zahrady. K dispozici jsou 2 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Obývací pokoj je vybaven širokoúhlou TV s DVD přehrávačem, krbem a pohovkou. Wi-Fi je dostupné zdarma. V dobře vybavené kuchyni najdete mikrovlnnou troubu, kávovar a myčku nádobí. Přírodní prostředí La Garrotxa nabízí vynikající příležitosti pro jízdu na koni, pěší turistiku a horolezectví. Dům se nachází 6 km od středověkého města Besalú, 30 km od přírodního parku Garrotxa Volcanic Zone a 67 km od přírodní rezervace Cap de Creus.

Can Mahola
Can Mahola

9,1 / 10 (30 hodnocení)

Can Mahola se nachází v Beudě a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a gril. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Can Mahola má dětské hřiště. Hosté mohou využívat krytý bazén. Can Mahola stojí 28 km od Dalího muzea a 37 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 50 km.

Santuari Mare de Déu Del Mont Restaurant-Hostatgería
Santuari Mare de Déu Del Mont Restaurant-Hostatgería

9 / 10 (351 hodnocení)

Santuari Mare de Déu Del Mont Restaurant-Hostatgería se nachází v Beudě, 32 km od Dalího muzea, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Penzion stojí 46 km od golfového hřiště Peralada Golf a 32 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Santuari Mare de Déu Del Mont Restaurant-Hostatgería poskytuje pokoje s vlastní koupelnou. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Santuari Mare de Déu Del Mont Restaurant-Hostatgería stojí 66 km od letiště Girona-Costa Brava.

Salvanereta
Salvanereta

8,2 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Salvanereta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Salvanereta se nachází v Beudě a nabízí ubytování se soukromým bazénem, soukromým parkovištěm a bezplatným Wi-Fi. 24 km od Figueres. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny s vanou nebo sprchou. K dispozici je zahrada, gril a sluneční terasa. Salvanereta stojí 37 km od Girony a 47 km od Roses. Na letiště Girona-Costa Brava je to 49 km.

Mas Salvanera
Mas Salvanera

Mas Salvanera se nachází v Beudě, 24 km od Dalího muzea, 38 km od golfového hřiště Peralada Golf a 39 km od vlakového nádraží Girona. Tento prázdninový dům nabízí výhled do zahrady, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 13 ložnic, 12 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 23 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 39 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 52 km.