Ubytování ve městě Beteta

Město Beteta se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beteta nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beteta

Casa rural Marcelina
Casa rural Marcelina

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Casa rural Marcelina se nachází v Betetě, 34 km od Moliny de Aragón. Bronchales je 42 km daleko a La Hoz de Beteta je 7,5 km daleko. V kuchyni je myčka nádobí. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bidet. Nechybí ani ručníky. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření, kanoistiky a pěší turistiky. Casa rural Marcelina stojí 45 km od Mariany a 14 km od Peralejos de las Truchas.

Alojamientos Carmen
Alojamientos Carmen

8,7 / 10 (171 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Carmen máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Carmen se nachází v Betetě. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Madrid-Torrejón je to 160 km.

Hotel los Tilos
Hotel los Tilos

8,6 / 10 (72 hodnocení)

Hotel los Tilos se nachází v Betetě a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a služby concierge. Hotel nabízí rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. V okolí hotelu los Tilos a Betety se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště Madrid-Torrejón je to 160 km.

Alojamientos Rurales La Hoz
Alojamientos Rurales La Hoz

8,3 / 10 (254 hodnocení)

Alojamientos Rurales La Hoz se nachází v Betetě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV a terasou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Na letiště Madrid-Torrejón je to 159 km.

Apartamentos Miguel Angel
Apartamentos Miguel Angel

8,3 / 10 (18 hodnocení)

Apartamentos Miguel Angel se nachází v obci Beteta, přímo v horách Cuenca a 25 km od přírodního parku Alto Tajo. Apartmán má zařízenou terasu s grilem. V obývacím pokoji je TV a DVD přehrávač. V kuchyni je mikrovlnná trouba, toustovač a lednice. K dispozici je také pračka. Apartamentos Miguel Angel má 3 ložnice a koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Hoz de Beteta je vzdálený 3 km, Laguna del Tobar 5 minut jízdy a Cueva del Hierro 7 km. Na madridské letiště je to 180 km. Apartamentos Miguel Angel leží 42 km od Bronchales a 45 km od Mariany.