Ubytování ve městě Berzosa del Lozoya

Město Berzosa del Lozoya se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berzosa del Lozoya nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berzosa del Lozoya

Nature Rural
Nature Rural

9,4 / 10 (106 hodnocení)

Nature Rural se nachází v Berzose del Lozoya a nabízí ubytování s posezením a TV s plochou obrazovkou. Všechny apartmány mají obývací pokoj s pohovkou, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. K vybavení patří myčka nádobí, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Všechny apartmány mají terasu s grilem. V okolí se lze věnovat pěší turistice.Nature Rural leží 25 km od Guadalajary a 58 km od Pedraza-Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 74 km.

Nature Rural- Collections
Nature Rural- Collections

9,3 / 10 (188 hodnocení)

Nature Rural- Collections se nachází v Berzose del Lozoya. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 75 km.

El Esguízaro
El Esguízaro

8,1 / 10 (29 hodnocení)

El Esguízaro se nachází v Berzose a nabízí výhled na město. del Lozoya nabízí ubytování, zahradu, terasu, restauraci a gril. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory nebo do zahrady a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 75 km.

Campillo
Campillo

7,8 / 10 (26 hodnocení)

Campillo se nachází v Berzose del Lozoya. Výhled směřuje na hory a do zahrady. Venkovský dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 75 km.