Ubytování ve městě Berzocana

Město Berzocana se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berzocana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berzocana

Cielo Abierto
Cielo Abierto

9,2 / 10 (95 hodnocení)

Cielo Abierto se nachází ve městě Berzocana a nabízí sdílenou terasu a zahradu. Nabízí klimatizované apartmány s vlastním balkonem. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny apartmány jsou jednoduše zařízené a mají dlážděné podlahy a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je klimatizace, ložní prádlo a ručníky. Kuchyňský kout je vybaven malou lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. V obývacím pokoji je pohovka a TV s plochou obrazovkou. Výhled směřuje na hory. K dispozici je také sdílený gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Cielo Abierto stojí 5 minut jízdy od centra města Berzocana a 100 km od obce Caceres.

Hotel Villa de Berzocana
Hotel Villa de Berzocana

8 / 10 (302 hodnocení)

V ubytování Hotel Villa de Berzocana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural de Berzocana se nachází v Berzocana v regionu Extremadura, 36 km od Trujilla. Nabízí terasu a výhled na město. Na místě je restaurace. Všechny pokoje mají TV. Některé pokoje mají balkon nebo terasu. Hotel Rural de Berzocana poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Recepce je otevřená nepřetržitě. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě.