Ubytování ve městě Berodia

Město Berodia se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berodia nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berodia

Casa Usborne
Casa Usborne

9,4 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Casa Usborne máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Usborne se nachází v obci Berodia de Cabrales v Asturii a nabízí zahradu. Wi-Fi je dostupné zdarma. Tento prázdninový dům má kuchyň, posezení a TV s plochou obrazovkou a Blu-ray přehrávačem. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a sprchou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 35 km od města Llanes a 29 km od města Cangas de Onís. Na letiště Santander je to 107 km.

Casa de Aldea La Redondiella
Casa de Aldea La Redondiella

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Casa de Aldea La Redondiella se nachází v Berodii, 43 km od jezera Covadonga, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Casa de Aldea La Redondiella stojí 14 km od stezky Cares Trail a 39 km od Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 105 km.

Triana
Triana

8,9 / 10 (45 hodnocení)

Triana se nachází v Berodii v Asturii a nabízí balkon. Tento apartmán se nachází 39 km od Bufones de Pria a 40 km od Desfiladero de la Hermida. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 43 km od jezera Covadonga a 14 km od stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 105 km.