Ubytování ve městě Bernúy

Město Bernúy se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bernúy nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bernúy

Apartament rural Lo Pamano
Apartament rural Lo Pamano

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartament Turisme Rural casa Joana se nachází v Bernúy a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 63 km.

Apartament Rural La Colomina
Apartament Rural La Colomina

9,7 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Apartament Rural La Colomina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartament Rural La Colomina se nachází v Bernúy a nabízí zahradu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Na místě je k dispozici lyžárna. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 62 km.