Ubytování ve městě Bergara

Město Bergara se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bergara nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bergara

Izal Landetxea
Izal Landetxea

9,7 / 10 (101 hodnocení)

Izal Landetxea se nachází v Bergaře a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Izal Landetxea poskytuje službu půjčení jízdních kol a aut. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 26 km od svatyně Arantzazu. Izal Landetxea leží 44 km od letiště Vitoria a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Hotel Ormazabal
Hotel Ormazabal

8,5 / 10 (521 hodnocení)

Ormazabal Hotel se nachází v centru města Bergara a je zařízen ve stylu 20. let 20. století. Hotel pochází z roku 1650. Nabízí bezplatné Wi-Fi a vytápěné pokoje s balkonem a TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají dřevěné podlahy a psací stůl. K dispozici je vlastní koupelna s toaletními potřebami a některé pokoje mají krb. Ormazabal podává kontinentální snídani a hosté mohou relaxovat v půvabném salonku s velkým krbem. Hotel Ormazabal má nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Parkovat lze za příplatek na nedalekém parkovišti. Snadno se odtud dostanete na dálnici AP1 a do Bilbaa je to 56 km.