Ubytování ve městě Berango

Město Berango se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berango nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berango

AldaiRooms
AldaiRooms

9,9 / 10 (8 hodnocení)

AldaiRooms se nachází 2,3 km od pláže Arrigunaga a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 2,5 km od pláže Gorrondatxe a 2,6 km od pláže Playa de Barinatxe. AldaiRooms leží 13 km od letiště Bilbao.

Erreka Garden House - Preciosa casa con jardín
Erreka Garden House - Preciosa casa con jardín

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Erreka Garden House - Preciosa casa con jardín se nachází v Berangu, 2,2 km od pláže Gorrondatxe, 2,6 km od pláže Arrigunaga a 2,7 km od pláže Playa de Barinatxe. Nabízí zahradu, gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sluneční terasu. Erreka Garden House - Preciosa casa con jardín stojí 8,1 km od mostu Vizcaya a 14 km od výstaviště Bilbao. Na letiště Bilbao je to 13 km.

Aldaiondo
Aldaiondo

Aldaiondo se nachází v Berangu, 2,5 km od pláže Arrigunaga, 2,6 km od pláže Playa de Barinatxe a 8,2 km od mostu Vizcaya. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. K dispozici jsou také 2 koupelny. Prázdninový dům stojí 14 km od výstaviště Bilbao a 16 km od muzea výtvarného umění. Na letiště Bilbao je to 13 km.