Ubytování ve městě Benatae

Město Benatae se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benatae nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benatae

La casita de Benatae El Conserje
La casita de Benatae El Conserje

9 / 10 (2 hodnocení)

La casita de Benatae El Conserje se nachází v Benatae a nabízí terasu. Tento prázdninový dům má plně vybavenou kuchyň a balkon. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Na letiště Albacete je to 140 km.

Benataehouse
Benataehouse

9 / 10 (2 hodnocení)

Benataehouse se nachází v Benatae v Andalusii a nabízí terasu a výhled na město. Nabízí výhled na hory a terasu. Klimatizovaná chata má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Hosté Benataehouse mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 140 km.

Alojamiento Rural La Cueva
Alojamiento Rural La Cueva

7 / 10 (4 hodnocení)

Alojamiento Rural La Cueva se nachází v Benatae. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň, posezení a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 140 km.