Ubytování ve městě Benablón

Město Benablón se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benablón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benablón

El Molino del Rio Argos
El Molino del Rio Argos

9,1 / 10 (223 hodnocení)

V ubytování El Molino del Rio Argos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento přestavěný mlýn na mouku ze 16. století se nachází v krásné krajině Murcian, v kaňonu řeky Argos. Nabízí okouzlující zahradu s venkovním bazénem, terasami a dětským hřištěm. El Molino del Rio Argos nabízí pokoje a apartmány. Všechny rustikální klimatizované pokoje mají bezplatné Wi-Fi, výhled do zahrady a vlastní koupelnu. Hotelová restaurace podává tradiční jídla z Murcie a Andalucie. Specializuje se na ryby a typické pokrmy, jako je guláš puchero, migas a pečené jehněčí.

Amazing Home In Benabln With Wifi, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool
Amazing Home In Benabln With Wifi, Private Swimming Pool And Outdoor Swimming Pool

Úchvatný domov 7 Bedrooms And Swimming Pool se nachází ve městě Benablón a nabízí soukromý bazén. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 7 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 97 km.