Ubytování ve městě Beloncio

Město Beloncio se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beloncio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beloncio

EL ABEDUL
EL ABEDUL

9,8 / 10 (10 hodnocení)

EL ABEDUL se nachází v Beloncio a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 50 km od náměstí Plaza de España a 18 km od muzea Sidra. EL ABEDUL stojí 83 km od letiště Asturias a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Finca La Naguada Casa Rural en Asturias
Finca La Naguada Casa Rural en Asturias

9,8 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Finca La Naguada Casa Rural en Asturias máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Beloncio v Asturii, 48 km od náměstí Plaza de España. Finca La Naguada Casa Rural en Asturias nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Finca La Naguada Casa Rural en Asturias poskytuje službu půjčení jízdních kol. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 50 km od náměstí Plaza de la Constitución a 16 km od muzea Sidra. Finca La Naguada Casa Rural en Asturias leží 81 km od letiště Asturias. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

La Rectoral
La Rectoral

9,4 / 10 (52 hodnocení)

V ubytování La Rectoral máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Rectoral se nachází v obci Beloncio v Asturii, 49 km od náměstí Plaza de España. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. La Rectoral stojí 18 km od muzea Sidra a 34 km od La Casa del Agua. Na letiště Asturias je to 83 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

BellasVistas
BellasVistas

9,3 / 10 (32 hodnocení)

BellasVistas se nachází přibližně 49 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. K muzeu Sidra a La Casa del Agua je to 18 km a 34 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Venkovský dům stojí 35 km od přírodního parku Redes a 37 km od muzea Jurásico de Asturias. BellasVistas stojí 83 km od letiště Asturias a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

El Rosal
El Rosal

9 / 10 (2 hodnocení)

El Rosal se nachází v Beloncio, 50 km od náměstí Plaza de España, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 18 km od muzea Sidra a 34 km od La Casa del Agua. Na letiště Asturias je to 83 km a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.