Ubytování ve městě Bell-Lloch

Město Bell-Lloch se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bell-Lloch nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bell-Lloch

Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY
Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY se nachází v obci Bell-Lloch a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 5 koupelen se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY stojí 32 km od vlakového nádraží Girona a 37 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 29 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Chalet en entorno Natural de la Costa Brava
Chalet en entorno Natural de la Costa Brava

9 / 10 (28 hodnocení)

Chalet en entorno s výhledem do zahrady Natural de la Costa Brava nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 32 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od aquaparku Water World a 32 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 29 km.

Hauzify I Villa Malvet
Hauzify I Villa Malvet

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Hauzify I Villa Malvet s výhledem na bazén nabízí ubytování s venkovním bazénem a balkonem, asi 31 km od vlakového nádraží Girona. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 35 km od aquaparku Water World a 49 km od mořské rezervace Medes Islands. Hauzify I Villa Malvet stojí 28 km od letiště Girona-Costa Brava. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

La Villa de los Mares
La Villa de los Mares

8,4 / 10 (9 hodnocení)

La Villa de los Mares se nachází v obci Bell-Lloch, 31 km od vlakového nádraží Girona a 35 km od aquaparku Water World. Nabízí zahradu a klimatizaci. Ubytování se nachází 49 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí terasu. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a 4 koupelny s vířivkou a pračkou. Nechybí ani TV. Vila stojí 31 km od mostu Pont de Pedra a 37 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Holiday Home Amalia
Holiday Home Amalia

7,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Amalia se nachází v obci Bell-Lloch a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na moře. 39 km od Lloret de Mar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny se sprchou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 32 km od Girony a 8 km od Platja d'Aro. Na letiště Girona-Costa Brava je to 29 km.

Шикарный дом в тихом районе
Шикарный дом в тихом районе

Located in Bell-Lloch in the Catalonia region, Шикарный дом в тихом районе features a balcony. This property offers a private pool and free private parking. Opening onto a terrace with garden views, the air-conditioned villa consists of 4 bedrooms and a fully equipped kitchen. A flat-screen TV is provided. Girona Train station is 31 km from the villa, while Water World is 35 km away. The nearest airport is Girona-Costa Brava Airport, 28 km from Шикарный дом в тихом районе.