Ubytování ve městě Beleño

Město Beleño se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beleño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beleño

Venta la Aurora
Venta la Aurora

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Venta la Aurora se nachází na úpatí přírodní rezervace Ponga v letovisku Beleño a nabízí gril a zahradu s výhledem na hory a řeku. Tento rustikální venkovský dům je obklopen přírodou a má odhalené dřevěné trámy a kamenné zdi. Zahrnuje posezení, jídelní kout a kuchyň s varnou deskou, nádobím a kávovarem. Dům má 3 ložnice s oddělenými postelemi, 1 ložnici s manželskou postelí a 1 koupelnu s vanou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Národní park Los Picos de Europa je vzdálený 55 km. Ribadesella a Biskajský záliv jsou vzdálené 60 km.

Alborada De San Juan
Alborada De San Juan

8,6 / 10 (56 hodnocení)

Alborada De San Juan nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Beleñu, hodinu jízdy od Ribadeselly. Alborada De San Juan poskytuje výhled na hory. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmán má posezení a kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem a lednicí. Nechybí ani TV. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. Alborada De San Juan stojí 28 km od Cangas de Onís a 76 km od Llanes. Na letiště Asturias je to 82 km.

Awesome home in Sobrefoz with 2 Bedrooms
Awesome home in Sobrefoz with 2 Bedrooms

Amazing home in Sobrefoz with 2 Bedrooms se nachází v Beleńu. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kabelovou TV a kuchyň s mikrovlnnou troubou. Na letiště Asturias je to 119 km.