Ubytování ve městě Beires

Město Beires se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beires nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beires

Casa Rural El Albergue
Casa Rural El Albergue

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural El Albergue se nachází v Beires, pouhých 47 km od La Envía, a nabízí sdílený lounge, bar a sdílenou kuchyň. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 48 km od pouště Tabernas. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení a 2 koupelny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Almeria je to 55 km.

Casa Rural ENTRESIERRAS
Casa Rural ENTRESIERRAS

8,3 / 10 (120 hodnocení)

Casa Rural ENTRESIERRAS se nachází v Beires, 55 km od Almeríe, a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi a restauraci. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Při šálku čaje si můžete vychutnat výhled na hory nebo do zahrady. Standardem je vlastní koupelna. K dispozici je také sdílený lounge. Hosté mají volný vstup do sezónního místního bazénu. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování a cyklistiky. Casa Rural ENTRESIERRAS stojí 65 km od letoviska Roquetas de Mar a 75 km od města Guadix. Na letiště Almeria je to 42 km.