Ubytování ve městě Beas de Segura

Město Beas de Segura se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beas de Segura nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beas de Segura

Apartamento Rural Cardera en la Sierra de Cazorla
Apartamento Rural Cardera en la Sierra de Cazorla

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Apartamento Rural Cardera se může pochlubit sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou. en la Sierra de Cazorla nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady v Beas de Segura. Tento apartmán má také vlastní bazén. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 161 km.

Las Casas de Nani
Las Casas de Nani

9 / 10 (38 hodnocení)

Las Casas de Nani nabízí dobře vybavené ubytování v centru města Beas de Segura, 50 metrů od hlavního náměstí. Tyto apartmány mají bezplatné Wi-Fi a vlastní terasu. Nani nabízí světlé a prostorné ubytování. Všechny klimatizované apartmány mají kuchyň, posezení s TV a dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi.Všechny mají vlastní koupelnu. Komplex nabízí výhled na okolní krajinu a olivové háje a lesy. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a pěší turistika. Do hor Sierra de Cazorla a k jezeru Tranco dojedete autem za hodinu.

Hotel Avenida
Hotel Avenida

8,7 / 10 (99 hodnocení)

Hotel Avenida se nachází v andaluském městě Beas de Segura produkujícím olivový olej. Nabízí venkovní bazén a fantastický výhled na přírodní rezervaci Sierra de Cazorla a Segura y las Villas. Avenida má klimatizované pokoje s vlastním balkonem a terasou s krásným výhledem. Všechny mají bezplatné Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Hotelová restaurace podává tradiční andaluské pokrmy připravené z místních produktů. K dispozici je také bar, kde si můžete dát občerstvení nebo drink. Beas de Segura stojí 9 km od přehrady Guadalmena, kde se můžete věnovat rybaření. Za 1 hodinu dojedete do Baeza a Úbedy, dvou krásných měst, která jsou zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO.

Alojamiento Rural el Azamur
Alojamiento Rural el Azamur

7 / 10 (4 hodnocení)

Alojamiento Rural el Azamur se nachází v Beas de Segura a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou. K dispozici je také posezení a 5 koupelen. Venkovský dům má také gril. Letiště Albacete je vzdálené 153 km.