Ubytování ve městě Barros

Město Barros se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barros nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barros

Posada Norte
Posada Norte

8,8 / 10 (96 hodnocení)

V ubytování Posada Norte máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada Norte se nachází v Barrosu, 38 km od přístavu Santander a 39 km od Puerto Chico. Nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 40 km od kasina El Sardinero, 40 km od Campo Municipal de Golf Matalenas a 42 km od paláce La Magdalena. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 39 km od festivalového paláce Santander. Každý den se podává vegetariánská snídaně. V Barrosu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, kanoistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 42 km od poloostrova Magdalena a 26 km od golfového hřiště Abra del Pas. Na letiště Santander je to 35 km.

Posada Medieval El Manjon
Posada Medieval El Manjon

7,9 / 10 (12 hodnocení)

Posada Medieval El Manjon se nachází v Barrosu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Na místě je bar a do přístavu Santander je to 37 km. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají psací stůl a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Nechybí ani šatní skříň. Posada Medieval El Manjon podává každé ráno à la carte a kontinentální snídani. Na místě je dětské hřiště. Hosté Posada Medieval El Manjon se mohou v Barrosu a okolí věnovat různým aktivitám včetně lyžování a cyklistiky. Penzion stojí 38 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 34 km.