Ubytování ve městě Barrado

Město Barrado se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barrado nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barrado

Casa Rural El Hilo Rojo
Casa Rural El Hilo Rojo

9,4 / 10 (54 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Hilo Rojo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Hilo Rojo se nachází v Barradu v regionu Extremadura a nabízí balkon a výhled na hory. Nachází se 36 km od přírodního parku Monfragüe a má společnou kuchyň. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 26 km od náměstí Plaza Mayor a 29 km od kláštera Monasterio de Yuste. Na letiště Salamanca je to 162 km.

Las Calabazas
Las Calabazas

8,9 / 10 (54 hodnocení)

Las Calabazas se nachází v Barradu a nabízí zahradu a balkon s výhledem do krajiny. Jsou obklopené přírodou včetně dubů, kaštanů a třešňových stromů. Národní park Monfrague je vzdálený 40 km. Tyto venkovské domy s 1 nebo 2 ložnicemi mají kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. K dispozici je také koupelna se sprchou, ručníky a ložní prádlo zdarma. Přírodní prostředí těchto venkovských domů nabízí vynikající možnosti pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika a rybaření. Garganta De Los Infiernos se nachází 35 km daleko a nabízí krásné horské scenérie s řekami. Přírodní rezervace Las Batuecas-Sierra de Francia je vzdálená 70 km.