Ubytování ve městě Baredo

Město Baredo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Baredo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baredo

CHALET CON VISTAS AL MAR, PISCINA, PISTA FUTBOL...IDEAL PARA FAMILIAS CON NIÑOS
CHALET CON VISTAS AL MAR, PISCINA, PISTA FUTBOL...IDEAL PARA FAMILIAS CON NIÑOS

10 / 10 (1 hodnocení)

CHALET CON VISTAS ALMAR, PISCINA, PISTA FUTBOL...IDEAL PARA FAMILIAS CON NIÑOS nabízí ubytování s venkovním bazénem, společným salonkem a tenisovým kurtem, asi 31 km od Estación Maritima. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště. CHALET CON VISTAS AL MAR, PISCINA, PISTA FUTBOL...IDEAL PARA FAMILIAS CON NIÑOS. Ubytování je vzdálené 48 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 21 km od Národního institutu sociálního zabezpečení. Na letiště Vigo je to 33 km.IDEAL PARA FAMILIAS CON NIÑOS.

Apartamento bonito en Baiona - Rocamar
Apartamento bonito en Baiona - Rocamar

9,1 / 10 (23 hodnocení)

Apartamento bonito en Baiona - Rocamar se nachází asi 2,9 km od pláže Ribiera a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén a balkon. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 30 km od Estación Maritima a 47 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 32 km.