Ubytování ve městě Barcience

Město Barcience se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barcience nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barcience

La Casa de Taramona
La Casa de Taramona

9,3 / 10 (3 hodnocení)

La Casa de Taramona se nachází v Barcienci, pouhých 29 km od Puy du Fou España, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a sezónním venkovním bazénem. Prázdninový dům s vlastním bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 4 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Prázdninový dům stojí 27 km od muzea Casa-Museo de El Greco a vlakového nádraží v Toledu. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 98 km.

Las tres llaves
Las tres llaves

9,1 / 10 (34 hodnocení)

Las tres llaves se nachází v Barcienci, pouhých 29 km od Puy du Fou España, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa-Museo de El Greco a vlakové nádraží v Toledu jsou vzdálené 27 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 98 km.