Ubytování ve městě Barbará

Město Barbará se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barbará nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barbará

Les Voltes
Les Voltes

9,7 / 10 (41 hodnocení)

Les Voltes se nachází v obci Barbará v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na bazén. 37 km od Reusu. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán má sluneční terasu ve 3. patře. Za 6 minut dojdete k venkovnímu bazénu. Na terase je k dispozici gril.V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Les Voltes stojí 48 km od Salou a 46 km od Tarragony. Na letiště Reus je to 39 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Cal Marxant
Cal Marxant

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Cal Marxant se nachází 46 km od přístavu Tarragona a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 46 km od zábavního parku Ferrari Land a kongresového centra Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 41 km.

Tossal del Maig
Tossal del Maig

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Tossal del Maig se nachází asi 46 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Tossal del Maig stojí 46 km od přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 41 km.