Ubytování ve městě Barahona

Město Barahona se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Barahona nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barahona

Agradable casa con chimenea y patio totalmente privado
Agradable casa con chimenea y patio totalmente privado

9,8 / 10 (21 hodnocení)

Agradable casa con chimenea y patio totalmente privado se nachází v Barahoně v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi, jízdní kola zdarma, sezónní venkovní bazén a terasu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Agradable casa con chimenea y patio totalmente privado má gril. Na letiště Madrid-Torrejón je to 153 km. Ubytování zajišťuje bezplatnou dopravu na letiště.

tranquilidad y en contacto con la naturaleza
tranquilidad y en contacto con la naturaleza

9,6 / 10 (35 hodnocení)

Tranquilidad y en contacto con La naturaleza se nachází v Barahoně a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a terasu. Nabízí balkon a gril. Tento prázdninový dům se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, kabelovou TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 152 km. Ubytování zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu na letiště.

Descanso, aire sano y buenos asados
Descanso, aire sano y buenos asados

9,5 / 10 (24 hodnocení)

Descanso, aire sano y buenos asados se nachází v Barahoně a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má terasu. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 153 km.

tranquilo y buena naturaleza
tranquilo y buena naturaleza

9,4 / 10 (42 hodnocení)

Tranquilo y buena naturaleza se nachází v Barahoně a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a gril. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Madrid-Torrejón je to 152 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hostal Barahona
Hostal Barahona

7,8 / 10 (40 hodnocení)

Hostal Barahona se nachází v kastilské vesnici Barahonda a nabízí restauraci. Tento rodinný penzion má jednoduše zařízené pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Každý pokoj má TV s plochou obrazovkou, skříň a topení. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. V penzionu se podává domácí jídlo a restaurace se specializuje na pečená masa. K dispozici je také sdílený lounge. Hostal Barahona leží 60 km od města Soria a 2 hodiny jízdy autem od centra Madridu.