Ubytování ve městě Bañugues

Město Bañugues se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bañugues nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bañugues

Rural Norte
Rural Norte

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Rural Norte se nachází v Bañugues, 1,4 km od pláže Llumeres, 2,2 km od pláže La Isla a 2,3 km od pláže Bañugues. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon s výhledem na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Rural Norte stojí 45 km od náměstí Plaza de la Constitución a 47 km od náměstí Plaza de España. Na letiště Asturias je to 30 km.

BAÑUGUES TURISMO S.L.
BAÑUGUES TURISMO S.L.

9,1 / 10 (20 hodnocení)

Hotel se nachází ve městě Bañugues, pouhých 800 metrů od pláže Bañugues. BAÑUGUES TURISMO S.L. nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a koupelnu. Apartmán je vzdálený 1,1 km od pláže Llumeres a 1,3 km od pláže La Isla. Letiště Asturias je ve vzdálenosti 30 km.

Hotel Brisamar
Hotel Brisamar

8,8 / 10 (242 hodnocení)

Hotel Brisamar se nachází v přírodní rezervaci Cabo Peñas v Bañugues, 5 minut chůze od pláže. Nabízí výhled na moře, bezplatné parkování a Wi-Fi zdarma. Pokoje v hotelu Brisamar mají topení, TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Mají také terasu, psací stůl a šatní skříň. Obědy a večeře jsou k dispozici na vyžádání. Hotel má zahradu s dětským hřištěm a společnou TV místnost. Personál recepce vám poskytne turistické informace. Kulturní centrum Avilés a Niemeyer jsou vzdálené necelých 20 minut jízdy autem. 20 km od Gijónu.

Apartamento en Bañugues cerca de Cabo Peñas.
Apartamento en Bañugues cerca de Cabo Peñas.

6 / 10 (4 hodnocení)

Apartamento en Bañugues cerca de Cabo Peñas má bar. Nabízí ubytování v Bañugues s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Nachází se méně než 1 km od pláže Bañugues a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1 km od pláže La Isla a 1,1 km od pláže Llumeres. Na letiště Asturias je to 31 km.