Ubytování ve městě Baños de Rioja

Město Baños de Rioja se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Baños de Rioja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baños de Rioja

Villas Finca La Emperatriz
Villas Finca La Emperatriz

9,4 / 10 (55 hodnocení)

Villas Finca La Emperatriz se nachází v obci Baños de Rioja, 14 km od čtvrti Rioja Alta, a nabízí výhled do zahrady, zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Vila má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Villas Finca La Emperatriz podává denně kontinentální snídani. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Vitoria je to 54 km.

Casa Rural Medieval Torre Fuerte S.XIII
Casa Rural Medieval Torre Fuerte S.XIII

9,2 / 10 (142 hodnocení)

Casa Rural Medieval Penzion Torre Fuerte S.XIII sídlí v gotické věži, která je prohlášena za historickou a uměleckou památku. Nabízí společný obývací pokoj s krbem a terasu s výhledem na Valle del Oja. Tento hotel se nachází v obci Baños de Rioja, 12 km od města Haro. Pokoje mají odhalené kamenné zdi, barevná okna a ručně vyrobenou štuku. Všechny pokoje mají topení a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také výtah. Tento venkovský dům stojí 5 minut chůze od restaurací a barů. Santo Domingo de la Calzada je 9 km daleko. N-120 Na dálnici dojedete za 5 minut.