Ubytování ve městě Baleira

Město Baleira se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Baleira nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baleira

Sons do Eo
Sons do Eo

10 / 10 (2 hodnocení)

Sons do Eo se nachází v Baleiře, 45 km od katedrály Lugo. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Sons do Eo podává každé ráno snídani à la carte. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Sons stojí 45 km od římských hradeb Lugo. Do Eo je 49 km daleko. Na letiště A Coruña je to 125 km.

PENSION PORTA SANTA
PENSION PORTA SANTA

9,1 / 10 (248 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Baleira, 31 km od katedrály Lugo, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. PENSION PORTA SANTA nabízí klimatizované pokoje a zahradu. Ubytování je nekuřácké a leží 31 km od římských hradeb Luga. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani lednice. PENSION PORTA SANTA stojí 33 km od kongresového a výstavního centra. Na letiště A Coruña je to 114 km.

Albergue Pension Porta Santa
Albergue Pension Porta Santa

9 / 10 (335 hodnocení)

Albergue Pension Porta Santa se nachází v obci Baleira a nabízí zahradu, sdílený lounge, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené asi 31 km od katedrály Lugo, 31 km od římských hradeb Lugo a 33 km od kongresového a výstavního centra. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Albergue Pension Porta Santa poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací a v některých případech také s balkonem. Standardem je také mikrovlnná trouba. Na letiště A Coruña je to 114 km.

Pensión A Marronda
Pensión A Marronda

8,4 / 10 (355 hodnocení)

Pensión A Marronda se nachází v Baleiře, 31 km od katedrály Lugo, a nabízí terasu, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Výhled směřuje na město. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Pensión A Marronda stojí 31 km od římských hradeb Lugo a 33 km od kongresového a výstavního centra. Na letiště A Coruña je to 114 km.