Ubytování ve městě Balcon de Telde

Město Balcon de Telde se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Balcon de Telde nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Balcon de Telde

Holidays & Health Finca Oasis - Villa 8
Holidays & Health Finca Oasis - Villa 8

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holidays & Health Finca Oasis - Villa 8 se nachází v Balcon de Telde a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Vila má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat rybaření. Holidays & Health Finca Oasis - Villa 8 stojí 45 km od nákupního centra Yumbo a 46 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 12 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Alma's house
Alma's house

8,2 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Alma's house máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alma's house se nachází ve městě Balcon de Telde, 45 km od aquaparku Aqualand Maspalomas, 22 km od parku Santa Catalina a 45 km od golfového hřiště Maspalomas. Ubytování je vzdálené 44 km od nákupního centra Yumbo a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má balkon, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od majáku Maspalomas a 7,4 km od skalního útvaru Bufadero de la Garita. Na letiště Gran Canaria je to 11 km.

Villa Caimán
Villa Caimán

8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Caimán se nachází v Balcon de Telde a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 48 km od nákupního centra Yumbo a 49 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 16 km.

Beautiful Villa8, FreeWifi, shared swimming pool with unforgettable panoramic view
Beautiful Villa8, FreeWifi, shared swimming pool with unforgettable panoramic view

Beautiful Villa8, FreeWifi, sdílený bazén s nezapomenutelným panoramatickým výhledem se nachází v Balcon de Telde a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Centrum Yumbo je vzdálené 45 km a aquapark Aqualand Maspalomas 46 km. Vila má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 21 km od parku Santa Catalina a 46 km od golfového hřiště Maspalomas. Beautiful Villa8, FreeWifi, sdílený bazén s nezapomenutelným panoramatickým výhledem je vzdálený 12 km od letiště Gran Canaria.

Apartment 5, FreeWifi, shared pool y BBQ, terrace and garden
Apartment 5, FreeWifi, shared pool y BBQ, terrace and garden

Apartment 5, FreeWifi, shared pool y BBQ, terrace and garden se nachází v Balcon de Telde a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od nákupního centra Yumbo a 46 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 12 km.