Ubytování ve městě Azuel

Město Azuel se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Azuel nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Azuel

Casa Rural Mirador de los Tomillos
Casa Rural Mirador de los Tomillos

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Mirador de los Tomillos se nachází v Azuelu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od přírodního parku Sierra de Andújar. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 211 km.

Nidal del Búho Casa Rural
Nidal del Búho Casa Rural

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Nidal del Búho Casa Rural se nachází v Azulu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 43 km od přírodního parku Sierra de Andújar. Nidal del Búho Casa Rural stojí 210 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.