Ubytování ve městě Azuaga

Město Azuaga se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Azuaga nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Azuaga

Cortijo Viña del Duco
Cortijo Viña del Duco

9,3 / 10 (14 hodnocení)

Cortijo Viña del Duco se nachází v Azuaga, pouhých 34 km od kláštera Santa Clara, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům s terasou a výhledem na město má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Cortijo Viña del Duco stojí 34 km od náměstí Plaza Mayor a 34 km od města Iglesia Nuestra Señora de Granada. 167 km od sevillského letiště.

Hostal Jiménez
Hostal Jiménez

8,4 / 10 (139 hodnocení)

Hostal Jiménez se nachází v půvabném městě Azuaga v regionu Campiña Sur v Extremaduře. Nabízí pokoje v tradičním stylu s klimatizací, bezplatným Wi-Fi a TV. Azuaga se nachází 1 hodinu a 45 minut jízdy od krásného města Córdoba, kde najdete ikonický La Mezquita. Římské ruiny Mérida jsou vzdálené 1 hodinu a 45 minut jízdy.