Ubytování ve městě Axpe de Busturia

Město Axpe de Busturia se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Axpe de Busturia nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Axpe de Busturia

Amalur EBI 741 URDAIBAI
Amalur EBI 741 URDAIBAI

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Amalur EBI 741 URDAIBAI se nachází v Axpe de Busturia, 100 metrů od pláže Playa San Antonio a 1,1 km od pláže Playa Toña, a nabízí výhled na hory. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,5 km od pláže Playa de Laidatxu a 39 km od muzea výtvarného umění Bilbao. Amalur EBI 741 URDAIBAI stojí 33 km od letiště Bilbao.

Kaltzada Etxea- Busturia
Kaltzada Etxea- Busturia

9,6 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Kaltzada Etxea- Busturia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Kaltzada Etxea- Busturia se nachází v Axpe de Busturia, 1,1 km od pláže Playa San Antonio a 2,3 km od pláže Playa de Laidatxu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 39 km od muzea výtvarného umění Bilbao a mostu Calatrava. Na letiště Bilbao je to 33 km.

Agroturismo Iturbe
Agroturismo Iturbe

8,9 / 10 (700 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází v zelených kopcích biosférické rezervace Urdibai, 15 minut jízdy od Kantábrijského moře. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Agroturismo Iturbe nabízí pokoje a apartmány. Všechny pokoje mají rustikální dřevěný nábytek, dřevěné trámy a TV. Apartmány mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Hotel má okouzlující salonek s pohovkami a krbem. Iturbe se nachází pouhých 15 minut jízdy od Guernicy, jejíž bombardování inspirovalo Picassovu kultovní malbu. Do Bilbaa dojedete autem za 45 minut.