Ubytování ve městě Avinyó

Město Avinyó se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Avinyó nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Avinyó

Fonda Ca La Maria
Fonda Ca La Maria

7,5 / 10 (322 hodnocení)

Fonda Ca La Maria se nachází v Avinyó, 31 km od katedrály Vic, a nabízí restauraci, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 23 km od divadla Kursaal, 29 km od kina Vigatà a 31 km od muzea Episcopal de Vic. Penzion stojí 46 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 48 km od mezinárodního golfového hřiště Caldes. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také terasu. Fonda Ca La Maria stojí 36 km od kláštera Montserrat a 41 km od města Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Na letiště Girona-Costa Brava je to 84 km.

Bonito apartamento en Avinyó con impresionantes vistas
Bonito apartamento en Avinyó con impresionantes vistas

7,5 / 10 (10 hodnocení)

Bonito apartamento en Avinyó con impresionantes vistas se nachází v Avinyó, 31 km od katedrály Vic a 23 km od divadla Kursaal. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Apartmán sídlí v budově z roku 2008, 29 km od kina Vigatà a 31 km od muzea Episcopal de Vic. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 36 km od kláštera Montserrat a 41 km od města Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Na letiště Girona-Costa Brava je to 84 km.