Ubytování ve městě Avellanes

Město Avellanes se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Avellanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Avellanes

Ruralfranxuli
Ruralfranxuli

9,2 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Ruralfranxuli máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ruralfranxuli se nachází v Avellanes a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Ubytování bylo postaveno v roce 2017 a nabízí klimatizované pokoje s balkonem. Tento venkovský dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky a španělsky. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 43 km od Congost de Montrebei a 42 km od vlakového nádraží Lleida. Na letiště Lleida-Alguaire je to 41 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El Molí de Cal Pastisser
El Molí de Cal Pastisser

8,3 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování El Molí de Cal Pastisser máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Molí de Cal Pastisser se nachází asi 43 km od města Congost de Montrebei a nabízí ubytování s terasou a balkonem. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 42 km od vlakového nádraží Lleida a 42 km od Španělské asociace proti rakovině. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma. Letiště Lleida-Alguaire je vzdáleno 41 km.