Ubytování ve městě Aulestia

Město Aulestia se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aulestia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aulestia

Arangiz Etxea
Arangiz Etxea

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Arangiz Etxea se nachází v obci Aulestia a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán sídlí v budově ze 17. století, 44 km od lanovky Artxanda a katedrály Santiago. Apartmán má balkon, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od divadla Arriaga a vlakového nádraží Abando. Na letiště Bilbao je to 43 km.

Casa Rural Andikoetxe Landetxea
Casa Rural Andikoetxe Landetxea

9,4 / 10 (430 hodnocení)

Casa Rural Andikoetxe Landetxea se nachází v Aulestii, 47 km od lanovky Artxanda, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Andikoetxe Landetxea má terasu a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 47 km od katedrály v Santiagu a 48 km od divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 47 km.

Ubilla Aterpetxea
Ubilla Aterpetxea

8,3 / 10 (161 hodnocení)

Ubilla Aterpetxea se nachází v Aulestii a nabízí restauraci, bar, zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí rodinné pokoje a terasu. V penzionu je k dispozici denní tisk a bankomat. Pokoje mají vlastní koupelnu. Ubilla Aterpetxea podává kontinentální snídani. V okolí Aulestia se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Ubilla Aterpetxea stojí 45 km od Bilbaa a 12 km od Lekeitia. Na letiště Bilbao je to 47 km. Všechny pokoje mají sdílenou koupelnu.

ARANGIZ TXIKIA
ARANGIZ TXIKIA

ARANGIZ TXIKIA se nachází asi 44 km od lanovky Artxanda a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. Ke katedrále v Santiagu je to 44 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od divadla Arriaga a vlakového nádraží Abando. Letiště Bilbao je vzdáleno 43 km.