Ubytování ve městě Artieda

Město Artieda se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Artieda nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Artieda

Casa Blasco
Casa Blasco

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Casa Blasco se nachází v Artiedě, 48 km od královského kláštera San Juan de la Peña, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a kulečníku. Prázdninový dům má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také posezení a 4 koupelny. K dispozici je také gril. Na letiště Pamplona je to 68 km.

Casa Rural Pedro - Artieda, Pirineo
Casa Rural Pedro - Artieda, Pirineo

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural Pedro - Artieda, Pirineo se nachází v Artiedě, 47 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. V okolí se můžete věnovat lyžování a tenisu. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také termální koupel. Na letiště Pamplona je to 68 km.

Albergue Restaurante de Artieda
Albergue Restaurante de Artieda

8,3 / 10 (127 hodnocení)

Albergue Restaurante de Artieda se nachází v Artiedě a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. 47 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí bar a gril. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Některé pokoje mají kuchyň s varnou deskou. Všechny pokoje mají ložní prádlo. V hostelu se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. V Albergue Restaurante de Artieda si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Pamplona je to 68 km.