Ubytování ve městě Artesa de Segre

Město Artesa de Segre se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Artesa de Segre nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Artesa de Segre

Apartament Cal Rosi
Apartament Cal Rosi

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartament Cal Rosi se nachází v Artese de Segre, pouhých 48 km od kláštera Valbona de les Monges, a nabízí terasu, gril a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Lleida-Alguaire je to 63 km.

Hostal Muntanya
Hostal Muntanya

7,3 / 10 (171 hodnocení)

Hostal Muntanya se nachází v obci Artesa de Segre a nabízí restauraci a jednoduché pokoje s bezplatným Wi-Fi. Nabízí klidnou polohu mezi horami Montsec a řekou Segre. Hostal Muntanya má světlé klimatizované pokoje s TV a vlastní koupelnou. Hosté si mohou vychutnat tradiční katalánskou kuchyni v restauraci hotelu Muntanya. K dispozici je také snack bar. Penzion nabízí snadný přístup k dálnicím C26 a C14 a je vzdálen 25 minut jízdy od města Balaguer. Do centra Lleidy je to necelých 50 km.