Ubytování ve městě Arroyo de la Luz

Město Arroyo de la Luz se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arroyo de la Luz nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arroyo de la Luz

Complejo Rural La Paloma
Complejo Rural La Paloma

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Complejo Rural La Paloma se nachází v Arroyo de la Luz, 28 km od kostela San Juan. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a terasu. K dispozici je také bar. Kostel Santa María je vzdálený 29 km. Na náměstí Plaza Mayor Caceres je to 29 km. Pro děti je připraveno dětské hřiště. V Complejo Rural La Paloma si můžete zahrát stolní tenis a tenis. Ubytování je vzdálené 18 km od muzea Vostell Malpartida a 27 km od vlakového nádraží Caceres. Letiště Badajoz je vzdálené 135 km.

Casa Rural La Santiaga
Casa Rural La Santiaga

9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural La Santiaga se nachází asi 21 km od kostela San Juan a nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge a terasu. V okolí se můžete věnovat rybaření a kanoistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 22 km od kostela Santa María a náměstí Plaza Mayor Caceres. Na letiště Badajoz je to 128 km.

Apartamentos La Unión
Apartamentos La Unión

8,9 / 10 (30 hodnocení)

Apartamentos La Unión se nachází v Arroyo de la Luz, 21 km od kostela San Juan a 22 km od kostela Santa María. Všechny klimatizované apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 22 km od náměstí Plaza Mayor Caceres a 11 km od muzea Vostell Malpartida. Na letiště Badajoz je to 128 km.