Ubytování ve městě Arrarats

Město Arrarats se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arrarats nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arrarats

Casa Rural Ecológica Kaaño Etxea
Casa Rural Ecológica Kaaño Etxea

9,3 / 10 (33 hodnocení)

Bed and Breakfast Kaaño Etxea je ekologický venkovský dům se solárními panely, který je zařízen v souladu s pravidly Feng-Shui. Nabízí pokoje s výhledem na hory. Ve společných prostorách je dostupné kabelové připojení k internetu. Každý pokoj má houpací křeslo a malý psací stůl. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Všechny pokoje mají přístup do společného salonku s TV a malou knihovnou. Na požádání lze zajistit bio pokrmy. V okolí tohoto venkovského domu vedou různé turistické stezky přes hory a lesy. Bed and Breakfast stojí 35 minut jízdy od Pamplony a 45 minut jízdy od San Sebastianu.

Caserio Marako Borda
Caserio Marako Borda

8,3 / 10 (36 hodnocení)

V ubytování Caserio Marako Borda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Caserio Marako Borda se nachází v Arraratsu, 42 km od Pamplonské katedrály, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Na letiště Pamplona je to 47 km.