Ubytování ve městě Arrankudiaga

Město Arrankudiaga se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arrankudiaga nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arrankudiaga

Garai Etxea, casa adosada en la montaña
Garai Etxea, casa adosada en la montaña

8,7 / 10 (76 hodnocení)

V ubytování Garai Etxea, casa adosada en la montaña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Garai Etxea, casa adosada cs La montaña se nachází v Arrankudiaga, 19 km od katedrály Santiago, a nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají kuchyň s lednicí a sporákem, kabelovou TV s plochou obrazovkou, žehličku, žehlicí prkno, psací stůl a posezení s pohovkou. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Garai Etxea, casa adosada en la montaña stojí 20 km od divadla Arriaga a vlakového nádraží Abando. Na letiště Bilbao je to 27 km.

Bakiola
Bakiola

8,1 / 10 (78 hodnocení)

Bakiola se nachází v Arrankudiaga, 14 km od katedrály Santiago a 15 km od divadla Arriaga. Nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Hotel stojí 15 km od stanice metra San Mamés, 15 km od muzea výtvarného umění Bilbao a 16 km od stadionu San Mamés. Hotel je nekuřácký a stojí 15 km od vlakového nádraží Abando. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Bakiola stojí 16 km od Guggenheimova muzea a konferenčního centra a koncertní síně Euskalduna. Na letiště Bilbao je to 22 km.