Ubytování ve městě Aribe

Město Aribe se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aribe nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aribe

Hotel Rural Aribe Irati
Hotel Rural Aribe Irati

9,3 / 10 (499 hodnocení)

Hotel Rural Aribe se nachází v Aribe a nabízí restauraci. Všechny pokoje jsou vybavené TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Výhled směřuje na hory a do zahrady. Nechybí ani ložní prádlo. Hotel Rural Aribe má také zahradu a bar. K dispozici je také prodej vstupenek a turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Irati je vzdálené 10 minut jízdy (přes Valle de Aezkoa). Na letiště Pamplona je to 45 km.

La Borda del Tío Nicolás - Selva de Irati
La Borda del Tío Nicolás - Selva de Irati

9,3 / 10 (36 hodnocení)

Nachází se v Aribe v oblasti Navarre, 57 km od Pamplony na břehu řeky Irati. La Borda del Tío Nicolás - Selva de Irati má terasu s výhledem na řeku. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 opouštěcí pokoje, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku, sušičku a 3 vybavené koupelny. Wi-Fi je dostupné zdarma. La Borda del Tío Nicolás - Selva de Irati stojí 95 km od Biarritzu. Na letiště Pamplona je to 57 km.

Casa Rural Teodoro Barrio
Casa Rural Teodoro Barrio

7,9 / 10 (20 hodnocení)

Casa Rural Teodoro Barrio se nachází v Aribe v regionu Navarre a nabízí balkon. Výhled směřuje na hory a řeku. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Pamplona je to 55 km.