Ubytování ve městě Argamasilla de Calatrava

Město Argamasilla de Calatrava se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Argamasilla de Calatrava nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Argamasilla de Calatrava

Escuderos Hotel Cruz
Escuderos Hotel Cruz

8,5 / 10 (252 hodnocení)

Escuderos Hotel Cruz se nachází 4,5 km od města Puertollano. Nabízí snadný přístup k dálnici A41, sezónní venkovní bazén, moderní design, posilovnu, saunu a vířivku. Všechny prostorné, moderní pokoje v Escuderos Hotelu Cruz mají stylovou výzdobu, TV, klimatizaci a koupelnu. V hotelové restauraci se podává celá řada tradičních španělských pokrmů. K dispozici je také bar a kouzelné zahrady s dětským hřištěm. Escuderos Hotel Cruz leží jen 5 minut pěšky od města Puertollano a 35 km od Ciudad Real.

Hotel godisa
Hotel godisa

7,9 / 10 (118 hodnocení)

Hotel godisa se nachází v Argamasille de Calatrava, 37 km od Puerta de Toledo, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi. Hotel má rodinné pokoje. Hotelové pokoje jsou vybavené psacím stolem. Hotel godisa poskytuje pokoje vybavené TV s plochou obrazovkou a bezplatnými toaletními potřebami. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Hotel godisa stojí 35 km od muzea El Quijote a 36 km od katedrály Santa María del Prado.