Ubytování ve městě Ares del Maestre

Město Ares del Maestre se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ares del Maestre nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ares del Maestre

Casa Rural Virginia
Casa Rural Virginia

9,6 / 10 (90 hodnocení)

Nachází se v klidné vesnici Ares del Casa Rural Virginia se nachází pouhé 2 km od řeky Baranc de Mas a nabízí stylové apartmány s podlahovým vytápěním, bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Tento zvukotěsný kamenný dům má klenuté dřevěné stropy a důkladnou tepelnou izolaci. Všechny apartmány mají balkon a posezení s TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem a jídelním stolem. Vlastní kuchyňský kout je vybaven sporákem a kávovarem. Apartmán má 2 ložnice a pračku. K dispozici je také vlastní koupelna se sprchou, ručníky a ložní prádlo. V okruhu 200 metrů najdete řadu obchodů a restaurací. Do přírodní rezervace Rambla de Sellumbres dojedete autem za 10 minut. Pobřeží Středozemního moře a rušné Benicassim jsou vzdálené 80 km.

Balcón De Ares
Balcón De Ares

9,3 / 10 (194 hodnocení)

Balcón De Ares se nachází na kopci, 1 km od města Ares del Maestrat, a nabízí fantastický výhled na okolní krajinu. Nabízí vytápěné apartmány v rustikálním stylu. Apartmány jsou zařízené v teplých barvách a mají dřevěné trámové stropy, odhalené kamenné zdi a obývací/jídelní část s TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybaven troubou, sklokeramickou varnou deskou a mikrovlnnou troubou. Apartmány Balcón De Ares jsou vzdálené 30 minut jízdy od města Morella s obchody a restauracemi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a na nejbližší pláže Oropesa de Mar a Benicassim dojedete za hodinu. Do města Castellón de la Plana dojedete autem za 1 hodinu.

Apartamento Rural Coll d'Ares
Apartamento Rural Coll d'Ares

9,2 / 10 (107 hodnocení)

Tento apartmán se nachází ve městě Coll d'Ares ve svahu, 25 minut jízdy od Morelly. Má TV a fantastický výhled na krajinu. Apartamento Rural Coll d'Ares má 2 třílůžkové pokoje a obývací pokoj s jídelnou a krbem. Kuchyňský kout je vybavený varnou deskou, mikrovlnnou troubou, kávovarem a snídaňovým barem. Apartmán je vzdálený 1 km od hradu a 2 km od středověké lednice. Apartamento Rural Coll d'Ares stojí 3 km od jeskynních maleb a 5 km od vodních mlýnů. Na pláž dojedete za hodinu.