Ubytování ve městě Arcones

Město Arcones se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arcones nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arcones

La Pepi house
La Pepi house

9,3 / 10 (56 hodnocení)

La Pepi house se nachází ve městě Arcones, 43 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Ubytování je vzdálené asi 43 km od památníku Loba Capitolina, 43 km od městských hradeb Segovia a 44 km od Alcazar de Segovia. Kostel San Lorenzo je vzdálený 41 km. Ke klášteru San Antonio el Real je to 42 km. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje v La Pepi house mají vlastní koupelnu. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo veganská snídaně. Ubytování je vzdálené 42 km od města San Ildefonso La Granja a 46 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 102 km.

El Refugio del Dragón
El Refugio del Dragón

9,3 / 10 (17 hodnocení)

El Refugio del Dragón se nachází ve městě Arcones, 42 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, zahradu, bezplatné Wi-Fi a sdílený lounge. Nabízí sdílenou kuchyň a sluneční terasu. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Pokoje v hostelu mají posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, kuchyň, jídelní kout a sdílenou koupelnu s fénem a sprchou. Hotelové pokoje v El Refugio del Dragón je vybaven kávovarem a CD přehrávačem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. El Refugio del Dragón má také dětské hřiště. V Arcones a okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně golfu a lyžování. El Refugio del Dragón stojí 42 km od památníku Loba Capitolina a 43 km od městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 103 km.

Casa rural Estrella Polar II
Casa rural Estrella Polar II

9,2 / 10 (26 hodnocení)

Casa rural Estrella Polar II nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 45 km od náměstí Plaza Mayor. Hosté mohou využívat patio. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Venkovský dům stojí 45 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km.

la Pepi house 2
la Pepi house 2

9,1 / 10 (25 hodnocení)

La Pepi house 2 se nachází ve městě Arcones, 43 km od náměstí Plaza Mayor, památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 44 km od Alcazaru de Segovia a 41 km od kostela San Lorenzo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 102 km.

Casa Rural Casona Camino Pedraza 4 Estrellas
Casa Rural Casona Camino Pedraza 4 Estrellas

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural Casona Camino se nachází 43 km od náměstí Plaza Mayor, památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Pedraza 4 Estrellas se nachází ve městě Arcones. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Casa Rural Casona Camino Pedraza 4 Estrellas stojí 44 km od Alcazar de Segovia a 41 km od kostela San Lorenzo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 103 km.

casa rural decerca
casa rural decerca

8,8 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování casa rural decerca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. casa rural decerca se nachází asi 43 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má 6 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat lyžování a rybaření. Casa rural decerca stojí 43 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 103 km.

La cerca de la Mata, decerca
La cerca de la Mata, decerca

8,7 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování La cerca de la Mata, decerca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La cerca de la Mata, decerca se nachází ve městě Arcones, pouhých 43 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí zahradu, terasu a business centrum. 43 km od památníku Loba Capitolina a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. V okolí se lze věnovat lyžování. Prázdninový dům stojí 43 km od městských hradeb Segovia a 44 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 102 km.

La Cerca
La Cerca

7,8 / 10 (517 hodnocení)

V ubytování La Cerca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Cerca se nachází ve městě Arcones, 43 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Nachází se asi 43 km od památníku Loba Capitolina, Penzion s bezplatným Wi-Fi je vzdálený 43 km od městských hradeb Segovia. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hosté mohou využívat business centrum nebo relaxovat v baru. La Cerca stojí 44 km od Alcazar de Segovia a 41 km od kostela San Lorenzo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 102 km.