Ubytování ve městě Aransá

Město Aransá se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aransá nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aransá

Cal Rosetó
Cal Rosetó

9,5 / 10 (72 hodnocení)

Cal Rosetó se nachází v Aransá, 31 km od Maselly a 38 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Ubytování je vzdálené 40 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 43 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdáleno 40 km.

Ca l'Escolà
Ca l'Escolà

9,3 / 10 (197 hodnocení)

V ubytování Ca l'Escolà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca l'Escolà nabízí ubytování se zahradou v Aransá. Andorra la Vella je vzdálená 50 km. Apartmány mají posezení a jídelní kout. K dispozici je také kuchyň s myčkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. K vybavení patří lednice a kávovar. V některých je kuchyňský kout s varnou deskou. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Nechybí ani ložní prádlo. Ca l'Escolà má také gril a lyžárnu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří lyžování a rybaření. Ca l'Escolà stojí 16 km od Pas de la Casa.

Cal Sandic
Cal Sandic

9,3 / 10 (82 hodnocení)

Set by Tossa Plana de Lles-Puigpedrós Nature Reserve, Cal Sandic se nachází v Aransá. Tento venkovský dům nabízí impozantní výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a jídelnu, kde se podávají snídaně a místní kuchyně. Kamenný dům má světlé pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Cal Sandic má zařízenou terasu, knihovnu a sdílený lounge s krbem. V okolních horách se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky a lyžování. V okruhu 10 minut jízdy autem najdete celou řadu tradičních restaurací podávajících španělská jídla. Nachází se v Pyrenejích na hranici s Andorrou, 5 km od lyžařského střediska Aransá. La Seu d'Urgell je vzdálený 35 km a Puigcerdà 1 hodinu jízdy.

Hostal Pas De La Pera
Hostal Pas De La Pera

7,9 / 10 (124 hodnocení)

Nabízí sdílený lounge, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi. Hostal Pas De La Pera se nachází v Aransá, 31 km od Maselly a 38 km od Real Club de Golf de Cerdaña. Ubytování je vzdálené 43 km od lyžařského střediska La Molina a nabízí prodej skipasů. Hotel je nekuřácký a leží 40 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Hostal Pas De La Pera provozuje restauraci, která podává katalánskou a místní kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, veganská a bezlepková jídla. V Aransá a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdáleno 40 km.