Ubytování ve městě Anguiano

Město Anguiano se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Anguiano nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Anguiano

La Casa del Abad
La Casa del Abad

9,7 / 10 (3 hodnocení)

La Casa del Abad se nachází v Anguianu, 27 km od čtvrti Rioja Alta a 45 km od muzea La Rioja. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 45 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 59 km.

Las Ildas
Las Ildas

9,6 / 10 (54 hodnocení)

Las Ildas nabízí ubytování s výhledem na město v Anguianu, 28 km od čtvrti Rioja Alta a 45 km od muzea La Rioja. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 59 km.

Casa Petra y Armando
Casa Petra y Armando

9 / 10 (47 hodnocení)

Casa Petra y Armando se nachází v Anguianu, 28 km od čtvrti Rioja Alta, 45 km od muzea La Rioja a 46 km od katedrály Santa María de la Redonda, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2002 a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa Petra y Armando stojí 46 km od radnice Logroño a Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 59 km.

MONASTERIO de SANTA MARÍA DE VALVANERA
MONASTERIO de SANTA MARÍA DE VALVANERA

8,6 / 10 (1093 hodnocení)

MONASTERIO de SANTA MARÍA DE VALVANERA se nachází v Anguianu a nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a gril. Nabízí výhled do zahrady, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Pokoje mají šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. San Millán de la Cogolla leží 33 km od hotelu. Letiště Agoncillo je vzdálené 70 km.

Tres Puentes Anguiano Apartamentos & Habitaciones
Tres Puentes Anguiano Apartamentos & Habitaciones

8,3 / 10 (116 hodnocení)

Tres Puentes Anguiano Apartamentos & Habitaciones se nachází v Anguianu, 45 km od města Logroño, a nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají kuchyň s myčkou nádobí, lednicí a sporákem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Po dni stráveném rybařením nebo pěší turistikou mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Apartmán stojí 46 km od Haro a 37 km od Elciega.

Alojamiento Zabala
Alojamiento Zabala

7,9 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Alojamiento Zabala máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento Zabala se nachází v Anguianu, 28 km od čtvrti Rioja Alta a 45 km od muzea La Rioja. Country house stojí 45 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 59 km.