Ubytování ve městě Anaya

Město Anaya se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Anaya nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Anaya

La Casa del Solaz
La Casa del Solaz

9,5 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování La Casa del Solaz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa del Solaz se nachází asi 20 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Tento prázdninový dům má vlastní bazén a restauraci. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, à la carte nebo kontinentální snídaně. K dispozici je také gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice a La Casa del Solaz zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 18 km od paláce Alcazar de Segovia a 20 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 113 km.

Solaz del Moros
Solaz del Moros

9,3 / 10 (253 hodnocení)

V ubytování Solaz del Moros máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartmány Solaz del Moros jsou rozmístěné kolem půvabné zařízené terasy a mají bezplatné Wi-Fi. K dispozici jsou konferenční a společenské prostory. Moderně zařízený pokoj v krémových barvách s rustikálním dřevěným nábytkem. Každý apartmán má obývací část s TV a dobře vybavenou kuchyň. Solaz del Moros může zajistit outdoorové aktivity, jako je jízda horkovzdušným balónem a kánoe v přírodní rezervaci Hoces del Duratón. Segovia s řadou obchodů a restaurací leží 20 km od apartmánů.