Ubytování ve městě Ampurias

Město Ampurias se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ampurias nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ampurias

Apartamentos Athenea
Apartamentos Athenea

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v obci Ampurias a nabízí terasu a zahradu s venkovním bazénem. K dispozici je balkon. V kuchyni je myčka nádobí, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani vlastní koupelna s vanou. Apartamentos Athenea stojí 29 km od Girony a 16 km od Roses. Na letiště Girona-Costa Brava je to 38 km.

L'Escala Vista Mar
L'Escala Vista Mar

8,7 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování L'Escala Vista Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. L'Escala Vista Mar se nachází v Ampuriasu, pouhých 600 metrů od pláže Platja de les Barques a pláže Mar d'en Manassa, a nabízí balkon. Tento apartmán má výhled do zahrady, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán s výhledem na město a moře má 2 ložnice a terasu. K dispozici je také kuchyň. Apartmán je vzdálený 600 metrů od pláže Platja Cala de la Creu a 20 km od mořské rezervace Medes Islands. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 55 km.

Holiday Home Florence
Holiday Home Florence

8,3 / 10 (12 hodnocení)

Holiday Home Florence se nachází necelý 1 km od pláže Playa del Rec del MolI a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a kávovarem. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem na bazén má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Vila stojí 1,2 km od Platja del Portitxol a Platja de les Muscleres. Holiday Home Florence leží 54 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Beach House Casa Erica
Beach House Casa Erica

6,2 / 10 (4 hodnocení)

Beach House Casa Erica se nachází ve městě Ampurias, 200 metrů od pláže Playa del Rec del MolI a 500 metrů od pláže Platja del Portitxol. Nabízí gril a sdílenou kuchyň. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má sluneční terasu. Po dni stráveném pěší turistikou, šnorchlováním nebo potápěním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Mezi zajímavosti v okolí Beach House Casa Erica patří Platja de les Muscleres, Platja de la Creu a pláž Mar d'en Manassa. Na letiště Girona-Costa Brava je to 53 km.