Ubytování ve městě Ampudia

Město Ampudia se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ampudia nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ampudia

La Posada de las Casitas
La Posada de las Casitas

9,7 / 10 (235 hodnocení)

La Posada de las Casitas se nachází v Ampudii, 25 km od centra města Palencia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a podlahové vytápění a chlazení. K dispozici je také veranda a společná zahrada. Pokoje v La Posada de las Casitas mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem a vanou nebo sprchou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Středověký hrad Ampudia je vzdálený 3 minuty chůze. Město Valoria Del Alcor je vzdálené 3 minuty jízdy. Centrum města Valladolid je vzdálené 30 km.

Las Casitas de Papel
Las Casitas de Papel

9,1 / 10 (187 hodnocení)

Las Casitas de Papel poskytuje ubytování v vytápěných domech s výhledem na město Ampudia a vybavenou kuchyní a bezplatným Wi-Fi. Do Palencie dojedete autem za 30 minut. Všechny domy jsou zařízené v rustikálním stylu a mají obývací prostor s pohovkami, TV, DVD přehrávačem a sbírkou filmů. V kuchyňském koutu je mikrovlnná trouba, lednice a varná deska. Palencia nabízí výběr obchodů, restaurací a barů. Valladolid je vzdálen 40 minut jízdy a nabízí také řadu služeb. Casitas de Papel je snadno dostupný z dálnice A-62. Valladolid má také vlakové nádraží s AVE spojením z Madridu.

Hotel Rural Villa y Corte, Alojamientos Turísticos
Hotel Rural Villa y Corte, Alojamientos Turísticos

9,1 / 10 (35 hodnocení)

Villa y Corte, Alojamientos Turísticos se nachází v Ampudii. Pokoje mají TV a vlastní koupelnu a některé mají výhled na městský kostel z 15. století. K dispozici je salonek s krbem, TV a stolními hrami, stejně jako počítač s připojením k internetu. Valladolid je vzdálen asi 35 minut jízdy a Palencia 25 minut. Do Burgosu se dostanete za něco málo přes hodinu.