Ubytování ve městě Amer

Město Amer se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Amer nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Amer

Mas Can Xera
Mas Can Xera

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Mas Can Xera se nachází v obci Amer a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Vila má 8 ložnic, 7 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na bazén. K dispozici je také gril. Mas Can Xera má dětské hřiště a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 27 km od vlakového nádraží Girona a 28 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 32 km.

Can Cargol
Can Cargol

9,6 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Can Cargol máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Cargol se nachází přibližně 27 km od vlakového nádraží Girona a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává americká snídaně. Can Cargol nabízí také gril. Pont de Pedra je vzdálený 28 km. Can Cargol stojí 27 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Masia d'Amer
Masia d'Amer

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Masia d'Amer se nachází v obci Amer a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na řeku. Budova byla postavena v 18. století a nabízí klimatizované pokoje s balkonem. Prázdninový dům má 5 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům má dětské hřiště, gril a terasu. Masia d'Amer stojí 27 km od vlakového nádraží Girona a 28 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 31 km.

Cal Carinyo, allotjament familiar
Cal Carinyo, allotjament familiar

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Cal Carinyo, allotjament familiar se nachází v obci Amer, 26 km od vlakového nádraží Girona a 49 km od aquaparku Water World. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sdíleným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Pont de Pedra je vzdálený 27 km. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 26 km.

Can Nofre
Can Nofre

9 / 10 (14 hodnocení)

Can Nofre je prázdninový dům s bezplatným Wi-Fi, který se nachází v obci Amer, nedaleko La Garrotxa. Nabízí výhled na hory a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má posezení a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Koupelny jsou sdílené a vybavené sprchou. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat jízdě na koni. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky, rybaření, parasailingu, horolezectví a jízdy na horském kole. Can Nofre stojí 55 km od La Costa Brava a 27 km od Girony. Na letiště Girona-Costa Brava je to 31 km.

Ca la Mercè - Agradable casa en Amer
Ca la Mercè - Agradable casa en Amer

8,7 / 10 (15 hodnocení)

Ca la Mercè - Agradable casa en Amer se nachází v obci Amer, 25 km od vlakového nádraží Girona, 49 km od aquaparku Water World a 26 km od mostu Pont de Pedra. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Girona-Costa Brava je to 25 km.

La Torre d'Amer
La Torre d'Amer

8,7 / 10 (7 hodnocení)

La Torre d'Amer se nachází asi 28 km od vlakového nádraží Girona a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. La Torre d'Amer stojí 29 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Hostal Sant Marçal
Hostal Sant Marçal

8,6 / 10 (461 hodnocení)

Tento okouzlující penzion se nachází v obci Amer, 20 minut jízdy od měst Olot a Girona. Hostal Sant Marçal nabízí venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají příjemný výhled, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají balkon. Nachází se u řeky Brugent a je obklopen lesem, Hostal Sant Marçal má bar a restauraci. Penzion stojí 40 minut jízdy od krásného středověkého města Besalú a 45 km od jezera Banyoles. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice nebo jízdě na koni.

Ca la iaia - Turisme familiar
Ca la iaia - Turisme familiar

8,6 / 10 (38 hodnocení)

Ca la iaia - Turisme familiar se nachází ve městě Amer v Katalánsku a nabízí balkon a výhled na město. Nachází se 26 km od vlakového nádraží Girona a nabízí terasu a bezplatné parkování. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Prázdninový dům stojí 50 km od aquaparku Water World a 27 km od Pont de Pedra. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 26 km.

Can Petitu
Can Petitu

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Can Petitu s výhledem na hory nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 23 km od vlakového nádraží Girona. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 24 km od mostu Pont de Pedra. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 26 km.