Ubytování ve městě Aller

Město Aller se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aller nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aller

El Lagar
El Lagar

9,7 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování El Lagar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Lagar se nachází v Alleru, 33 km od náměstí Plaza de España a 34 km od náměstí Plaza de la Constitución. Nabízí gril a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat lyžování a cyklistice. El Lagar stojí 33 km od státní pokladny Asturias a radnice v Oviedu. Na letiště Asturias je to 80 km.

Casa con encanto
Casa con encanto

9,6 / 10 (20 hodnocení)

Casa con encanto se nachází asi 43 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Venkovský dům stojí 43 km od náměstí Plaza de la Constitución a 25 km od La Casa del Agua. Na letiště Asturias je to 89 km.

Loft Cabañaquinta
Loft Cabañaquinta

9,3 / 10 (38 hodnocení)

Loft Cabañaquinta se nachází v Alleru, 40 km od náměstí Plaza de España a 41 km od náměstí Plaza de la Constitución. V okolí se můžete věnovat lyžování. 27 km od La Casa del Agua a 40 km od přírodního parku Redes. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a italsky. Apartmán stojí 40 km od státní pokladny Asturias a 41 km od radnice v Oviedu. Na letiště Asturias je to 87 km.

Loft Montaña Central
Loft Montaña Central

9,1 / 10 (176 hodnocení)

Ubytování se nachází v Alleru, 40 km od náměstí Plaza de España a 41 km od náměstí Plaza de la Constitución. Loft Montaña Central nabízí klimatizaci. Tento apartmán nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a italsky. Apartmán je vzdálený 27 km od La Casa del Agua a 40 km od přírodního parku Redes. Na letiště Asturias je to 87 km.

Cabañaquinta Senderista
Cabañaquinta Senderista

8,9 / 10 (30 hodnocení)

Cabañaquinta Senderista se nachází v Alleru, 27,6 km od horského průsmyku San Isidro, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. K dispozici je také patio. Tento apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál recepce vám poskytne informace o okolí a pomůže vám naplánovat den. K dispozici je také terasa. V okolí se lze věnovat lyžování a na místě je k dispozici lyžárna. Cabañaquinta Senderista stojí 62 km od Gijónu a 42 km od Ovieda. Na letiště Asturias je to 88 km.

Asturias Boho Chic
Asturias Boho Chic

8,9 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Asturias Boho Chic máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v Alleru, 41 km od náměstí Plaza de España a náměstí Plaza de la Constitución. Asturias Boho Chic nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 27 km od La Casa del Agua a 40 km od přírodního parku Redes. Na letiště Asturias je to 87 km.

21A01 Apartamento Cabañaquinta
21A01 Apartamento Cabañaquinta

8 / 10 (6 hodnocení)

21A01 Apartamento Cabañaquinta se nachází v Alleru, 41 km od náměstí Plaza de la Constitución, 27 km od La Casa del Agua a 40 km od přírodního parku Redes. Na náměstí Plaza de España je to 41 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 41 km od státní pokladny Asturias a radnice v Oviedu. Na letiště Asturias je to 87 km.