Ubytování ve městě Alins

Město Alins se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alins nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alins

Hostal Montaña
Hostal Montaña

8,9 / 10 (145 hodnocení)

Hostal Montaña se nachází v horské vesnici Alins v Pyrenejích Lerida. Nabízí terasu, Wi-Fi zdarma a prodej skipasů. Rustikální vytápěné pokoje mají dřevěný nábytek a výhled na hory. Jsou vybavené TV s plochou obrazovkou, psacím stolem a šatní skříní. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén je k dispozici na požádání. Restaurace Hostal Montaña se specializuje na typická místní jídla. K dispozici je také bar a snack bar. K dispozici je úschovna zavazadel a turistické informace o okolí. Deset minut jízdy Llavorsí je oblíbeným místem pro rafting a jízdu na kajaku na řece Noguera Pallaresa. V létě je k dispozici 20 km dlouhá stezka, která vede na hranice s Andorrou.

Apartaments Montaña
Apartaments Montaña

8,5 / 10 (48 hodnocení)

Apartaments Montaña se nachází v obci Alins v Pyrenejích Lleida a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky. Andorra la Vella je vzdálená 17 km. Tyto apartmány mají 1 ložnici s manželskou postelí a 1 ložnici s oddělenými postelemi. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka a TV s plochou obrazovkou. V plně vybavené kuchyni najdete lednici, mikrovlnnou troubu a nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je úschovna zavazadel a turistické informace o regionu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, rafting a jízda na kajaku. Apartmány Montaña jsou vzdálené 35 km od města Baqueira-Beret a 10 minut od města Llavorsí.