Ubytování ve městě Algorta

Město Algorta se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Algorta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Algorta

Sunset View Apartament
Sunset View Apartament

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Sunset View Apartament se nachází v Algortě, 300 metrů od pláže Arrigunaga, necelý 1 km od pláže Ereaga a 4,4 km od mostu Vizcaya. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 12 km od výstaviště Bilbao a 14 km od muzea výtvarného umění. Sunset View Apartament stojí 11 km od letiště Bilbao.

Telletxe apartment by People Rentals
Telletxe apartment by People Rentals

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Telletxe apartment by People Rentals se nachází v Algortě, 1,1 km od pláže Ereaga, 4,2 km od mostu Vizcaya a 13 km od výstaviště Bilbao. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nachází se necelý 1 km od pláže Arrigunaga a nabízí terasu a bezplatné parkování. Apartmán má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 16 km od muzea výtvarného umění Bilbao a 17 km od mostu Calatrava. Na letiště Bilbao je to 12 km.