Ubytování ve městě Algaida

Město Algaida se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Algaida nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Algaida

APARTAMENTO Con TERRAZA
APARTAMENTO Con TERRAZA

10 / 10 (2 hodnocení)

APARTAMENTO Con TERRAZA se nachází asi 2,5 km od pláže Aguadulce a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na město. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 5,1 km od obce La Envía a 15 km od přístavu Almeria. Letiště Almeria je vzdáleno 33 km.

Apartamento muy cómodo y tranquilo de 3 dormitorios
Apartamento muy cómodo y tranquilo de 3 dormitorios

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento muy cómodo y trano de 3 dormitorios nabízí ubytování s výhledem na hory v Algaidě, 2,6 km od pláže Aguadulce a 5 km od La Envía. 2,4 km od pláže Aguadulce. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Apartmán stojí 15 km od přístavu Almeria a 16 km od andaluského centra fotografie. Letiště Almeria Apartamento muy cómodo y trano de 3 dormitorios je vzdálený 33 km.

Disfruta de playa en esta bonita y agradable casa!
Disfruta de playa en esta bonita y agradable casa!

8 / 10 (1 hodnocení)

Disfruta de playa en esta bonita A je to! se nachází v Algaidě, 6 km od La Envía, 16 km od přístavu Almeria a 17 km od andaluského centra fotografie. Tento apartmán se nachází 17 km od leteckých útočišť Almeria a 19 km od muzea Almeria. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 17 km od pevnosti Alcazaba a katedrály Almeria. Na letiště Almeria je to 34 km.

Piso con vistas, piscina, terracita, pádel y zona de juego para niños
Piso con vistas, piscina, terracita, pádel y zona de juego para niños

Piso con vistas, piscina, terracita, pádel zona de juego para niños nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,5 km od pláže Aguadulce a 2,7 km od pláže Aguadulce. Na letiště Almeria je to 33 km.

Roqueton Apartment
Roqueton Apartment

Roqueton Apartment se nachází v Algaidě, 2,3 km od pláže Aguadulce, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V apartmánu se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Roqueton Apartment leží 2,6 km od pláže Aguadulce a 4,5 km od La Envía. Na letiště Almeria je to 32 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.